Александър Макавеев: Очакват ни незабравими мигове с магията на футбола

1.5.2024

Главния координатор на БФТ, Александър Макавеев изказа своето мнение за новата длъжност която заема и началото на футболните турнири от "Лятна купа 2024"

"Бих желал да изкажа своята благодарност към г-н Димитър Николов за предложението да заема тази ръководна длъжност. За мен е чест и удоволствие да работя за футболната игра в тази, смея да твърдя много добре развита структура, която през годините придоби в обществеността , една впечатляваща визия. Наблюдението ми през годините, които съм имал удоволствието да работя в екипа на г-н Николов, са ме убедили, че тази структура върви стремглаво напред и се развива ежедневно. Тази професионална етика, отдаденост и постоянен стремеж за постигане на високи цели на БФТ ме завладяха напълно. Това ме накара да бъда част от този проект. Един отбор, изцяло от победители. Надявам се да оправдая очакванията на БФТ, и най-вече на президентът г-н Димитър Николов, за поетия ангажимент от мен като главен координатор на организацията.

Александър Макавеев с незабравимо фото с неговият син и легендата Христо Стоичков

Тазгодишното издание на "Лятната купа" ще е начало на незабравими мигове и емоция за всички, които сме част от футболната магия. Поредица от футболни турнири със страхотни моменти, както за състезателите така и за всички свързани с организацията и провеждането на турнирите.

Пожелавам успех и най-вече здраве на всички наши почитатели", това заяви главния координатор на БФТ, Александър Макавеев.

Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel