Creating.bg е летния шампион на БФТ за 2024 година

20.8.2024

През изминалия уикенд в Плевен се проведе финалната фаза на тазгодишното издание на "Лятна купа". 12 отбора участваха във финалите на надпреварата, като финалистите предложиха едно изключително високо ниво на футбол. Груповата фаза се изигра в съботния ден, финалната фаза на следващия ден в неделя.

Горещото време не попречи на състезателите да покажат всичко от себе си в борбата за голямата награда в надпреварата. Летния шампион на БФТ за 2024 година стана отбора на Creating.bg от София, които след епична битка във финалната среща на турнира победиха с 2:1 отбора на The Wolves от Градежница, триумфирайки със златните медали. На 3-то място завърши плевенския Efbet, а 4-ти остана селекцията на Червена чета - Радецки от Козлодуй.

Шампионите от Creating.bg спечелиха голямата награда спортен екип H8S от бранда на футболната легенда Христо Стоичков. Церемонията на БФТ бе отрупана с награди за най-отличилите се състезатели в турнира. Подаръци от 8hristo.com и lotus-sport.bg - официални партньори на БФТ.

Ръководството на БФТ изказва своята благодарност към българските общини, всички партньори и деятели, които подпомогнаха реализацията на футболните турнири от инициативата "Лятна купа 2024"

Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel