Президентът на БФТ Димитър Николов: "Вълнуващите мигове тепърва предстоят"

5.6.2024

"Стартирахме успешно нашите футболни инициативи това лято. Радваме се на изключително голяма популярност и желание за участие от отбори. Проведохме турнири от "Лятна купа 2024" в Козлодуй и Гулянци. Предстоят в Червен бряг, Тетевен, Кнежа, Плевен и Велико Търново. Броя на отборите за участие в турнирите се запълват буквално за дни, което ме радва. Стараем се да работим правилно, съгласно възможностите, които имаме. Благодарение на общините и бизнеса успяваме да подготвим добра организация, провеждане и отразяване на нашите футболни инициативи. Дадохме старт на една страхотна детска футболна инициатива, под егидата на футболната легенда Христо Стоичков. "Христо Стоичков" Пътят към звездите" стартира повече от блестящо в Плевен, с много радостни детски мигове и щастливи родители. Работим по реализацията на следващите детски турнири в големите градове в страната, скоро ще ви споделим бъдещите ни планове.

"Турнирът на славата - H8S" ще бъде проведен от 14 до 17 юни в Обзор

Фокусирани сме изцяло за предстоящия футболен турнир "Турнирът на славата - H8S", който ще се проведе в периода 14-17 юни в Обзор. Положихме огромни усилия за неговата реализация. Голямата конкуренция от турнири в този период ни затрудни, но съм щастлив, че успяхме да се преборим и да затвърдим нашата структура, като една от водещите в страната. Благодаря на Община Несебър и кметство Обзор за съдействието и подкрепата към взаимната ни организация към това футболно събитие, което е под егидата на най-голямата футболна легенда Христо Стоичков. Очаква ви един изключително сериозен и грандиозен футболен форум.

Пожелавам на всички наши почитатели да бъдат здрави и да се забавляват с нашите футболни инициативи", това заяви президентът на БФТ Димитър Николов.

Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel