Георги Великов: "Време е да спечелим златните медали"

15.8.2024

Лидерът в селекцията на Efbet Георги Великов сподели, че е време да спечелят златните медали.

"Добър жребий, нямахме предпочитания срещу кой да се паднем в групите, но с оглед на това което виждам ще е доста трудно, има няколко доста добри отбора. Мисля, че сме един от отборите, които ще се борим за призовите места на "Лятна купа 2024". С оглед факта, че на последните два турнира на БФТ, които участвахме завършихме на 2-ро и 3-то място, време е да спечелим златните медали.

Финалите на "Лятна купа" ще бъдат следващ атестат за нашия тим след битката в Обзор, която загубихме участие във финала буквално в последната минута от отбора на Creating.bg. Липсата на водещи играчи ни оказа влияние на турнира на славата, а широчината в състава на Creating.bg си каза думата. Следващата година ще участваме отново и ще гоним по-добро представяне, но по пътят до там ни предстоят първо финалите на "Лятна купа 2024".

Изказвам положителното си мнение за БФТ и всичко, което правите. Пожелавам успех на всички отбори, нека по-добрият да победи", това заяви Георги Великов от плевенския Efbet, които им предстои участие във финалите на "Лятна купа 2024".

Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel