Интер Карс спечели трофея на "Лятна купа" в Кнежа

12.8.2024

В горещия съботен ден в Кнежа се състоя последния квалификационен турнир от "Лятна купа 2024". 12 отбора премериха сили за даващия право на последните три квоти за финалния турнир на проекта, който ще се състои в Плевен през настоящия уикенд.

Шампион на турнира стана отбора на Интер Карс от Плевен, побеждавайки с 3:0 Баята от Тръстеник. Бронзов медалист в надпреварата са Дунавски акули от Свищов, които след дузпи над Мизия Кнежа спечелиха купата за 3-то място.

При индивидуалните награди отличени бяха Кристиян Павлов за най-добър вратар, най-атрактивен състезател Любомир Тодоров, голмайстор Валентин Валентинов, а звезда на турнира е Цено Лозанов. специални награди получиха г-н Илийчо Лачовски, кмет на Община Кнежа, Николай Христов, Замфир Демирев, Здравко Милков и Светлин Дамянов. Призьорите получиха подаръци от 8hristo.com и lotus-sport.bg.

Ръководството на БФТ изказва своята благодарност към Община Кнежа в лицето на кмета, г-н Илийчо Лачовски, както и целия му екип за професионалното и коректно отношение в съвместната ни работа.

Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel