Oрхан Барутев: "Летен шампион на БФТ е изключително постижение за нас"

24.8.2024

Лидерът в селекцията на Creating.bg посвети трофея на новородения си син Алек и не скри своето задоволство от постижението.

"За нас, спечелването на титлата летен шампион на БФТ за 2024 година е изключително постижение. Това е признание за усилената работа и отдаденост на целия отбор. Конкуренцията беше силна, за да стигнем до върха, трябваше да надминем себе си и да дадем най-доборто във всяка игра.

Турнирът беше организиран на много високо ниво. Вижда се, че БФТ са вложили големи усилия за създаването на перфектни условия за всички състезатели. Нивото на игра беше на изключително високо ниво, като всеки отбор демонстрираше своите най-добри умения. Особено впечатление ми направи духът на съревнование и спортсменство, който присъстваше през цялото време. Това е турнир, който определено поставя високи стандарти в България.

Успехите от "Лятна купа 2024" и "Турнир на славата H8S" в Обзор ни мотивират да продължаваме напред с още по-голямо желание и амбиция. Нашата цел е да затвърдим постигнатото и да продължим да се развиваме. Ще продължим да работим усилено, за да подържаме високо ниво и да се борим за още титли, готови сме за нови предизвикателства, за да покажем, че успехите ни не са случайни.

Знаем, за предстоящите футболни инициатити на БФТ. Международния проект в Република Сърбия е голямо предизвикателство. Включването ни в него би ни позволило да се съревноваваме с отбори от други държави, което е ценен опит. Следим ситуацията и възможността да се включим, подобни участия ще ни помогнат да станем по-силни.

Винаги има място за подобрение, дори когато всичко е на изключително високо ниво. Може да има по-голяма гъвкавост в организацията и комуникацията с отборите, особенно при неочаквани промени. Въпреки това, оценяваме високо работата на БФТ и сме благодарни за възможностите, които ни предоставят", това заяви за БФТ Орхан Барутев, лидерът на летния шампион за 2024 година.

Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel