Огнян Георгиев с отличие от БФТ. Благодарствен плакет за развитието на масовия футбол в България

29.11.2023

"За мен е чест, че в Плевен ще се състои такъв турнир от подобен мащаб. Благодаря на Митака, че организира такъв турнир, който ще привлече толкова много хора. Това е един истински празник за нашия град. Какво по-хубаво от наближаващи Коледни и Новогодишни празници с акцент футболен турнир от масов характер. С удоволствие помагам на масовия футбол, и призовавам все повече хора от местния бизнес, които имат възможност да го правят. Подобни инициативи са така нареченото друго училище за нашите деца. Какво по-хубаво от това да ги учим на спорт, на дисциплина, от това да практикуват любимото си занимание. Моята роля в подобни турнири, освен подпомагайки ги е, да ги популяризирам. Призовавам всички граждани, в частност институции да обърнат повече внимание на масовия спорт. Този турнир е истински пример, за това, че когато имаш желание и хората се организират нещата просто могат да се получават."

Това заяви днес Огнян Георгиев, собственик на сладкарници "Хензел и Гретел" и заведения за бързо хранене "Завоя", основен партньор на БФТ.

Президентът на БФТ Димитър Николов връчи плакет за принос в развитието и популяризирането на масовия футбол в България на г-н Огнян Георгиев.

Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel