Димитър Николов: "Щастлив съм, че успяхме да зарадваме футболните почитатели с второ изданиe на най-вълнуващото футболно приключение с марката H8S"

15.2.2024

Лидерът на БФТ, Димитър Николов не скри задоволството си по случай официалното обявяване на второто издание на "H8S Fan Cup", който през настоящата кампания бе обявен с наименованието - "Турнирът на славата. H8S ЗАЛА НА СЛАВАТА ХРИСТО СТОИЧКОВ".

"Чувствам се щастлив, че успяхме да зарадваме футболните почитатели с второ издание на най-вълнуващото футболно приключение с марката на H8S. "Турнирът на славата. H8S - ЗАЛА НА СЛАВАТА ХРИСТО СТОИЧКОВ" ще бъде едно истинско футболно бижу, което ще е продължение на емблематичното първо издание, което обиколи цялата страна и събра 16-те най-добри отбора в България, включвайки ги в големия финал през лятото на 2022г. в Кранево. Този път ще изненадаме привържениците на турнира, че всеки желаещ отбор ще има възможността да се включи в най-масовото футболно приключение в историята. Футболното събитие ще бъде осъществено през лято 2024г. в страхотна морска дестинация. Скоро ще обявим подробности около записването за участие в турнира.

Изказвам благодарността си към най-голямата футболна легенда, г-н Христо Стоичков и целия му невероятен екип, за доверието и дългогодишното ни успешно партньорство."

Това, заяви президентът на БФТ Димитър Николов

Финалите на "H8S Fan Cup" прикова вниманието на цялата страна
Владимир Гаджев спечели "Златната топка" на "H8S Fan Cup"
Димитър Александров грабна "Златната обувка" за голмайстор номер едно на "H8S Fan Cup"
В "Залата на славата Христо Стоичков" е събрана историята на най-успешния български футболист.
Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel