ИСТИНСКО ЗРЕЛИЩЕ! 32 ОТБОРА ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ В ПЛЕВЕН

28.11.2023

Истинско футболно зрелище ни очаква на предстоящия турнир "Real Sport Cup", който ще се състои в Плевен в уикенда на 16-17 декември.

32 отбора от цяла България се включиха в националния турнир на БФТ, който се очертава да е изключително интересен и интригуващ, както за състезателите, така й за футболните почитатели, които ще наблюдават футболните битки в града на Панорамата. Близо 400 състезатели се очаква да се включат в един от най-мащабните футболни турнири в календара на българския минифутбол през 2023г., което ще бъде край на сезона. Освен страхотния футбол, който ще ни предложат състезателите от всичките 32 отбора, ще ги очакват и доста изненади и награди от нашите партньори. Голямата награда за шампиона е футболен екип и елек/грейка от генералния ни партньор "REAL SPORT". Купи, медали, индивидуални награди ще очакват призовите места в надпреварата и победителите в индивидуалните отличия. Две квоти за шампион и финалист за финалния "Winter Masters" на партньорите от БАМФ, както й специални награди за най-добрите през сезона от легендарния носител на "Златната топка", Христо Стоичков и в частност неговия бранд - H8S. Предвидени са също, изненадващи награди от нашите партньори "Завоя" и "Хензел и Гретел".

За добрия комфорт в зимни условия на футболното събитие, организаторите са се погрижили за топла храна, включваща скара, топли и горещи напитки. Няма да бъдат пренебрегнати също й почитателите на студената бира и греяното домашно винце. За доброто настроение на турнира ще се погрижат всички от екипа на БФТ. Призоваваме всички състезатели за феърплей и все повече и повече нови приятелства, усмивки с магията на най-великата игра.

Организационната комисия към БФТ, изказва своята благодарност към всички ръководители на отбори, за професионалното и коректно отношение по съвместната ни работа.

Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel