Море от награди на церемонията по награждаването на Националната купа

5.3.2024

Церемонията на БФТ по награждаването на "Национална купа 3-ти март" бе отрупана с награди, подсигурени от всички партньори, които подкрепиха футболното събитие в уикенда на 2-3 март в Плевен.

Наградите на "Национана купа 3-ти март"

Шампионите в турнира получиха паричен чек на стойност 1 000лв, "Златни топки" за състезателите и билети за "Зала на славата Христо Стоичков", подсигурени от легендата на световния футбол Христо Стоичков, неговия спортен бранд H8S и "Зала на славата - Христо Стоичков."

Вицешампионите в турнира спечелиха спортни шапки H8S и билети за "Зала на славата - Христо Стоичков.

Бронзовите медалисти получиха за награда спортни чорапи H8S и билети за "Зала на славата - Христо Стоичков" и паричен чек от 250лв. за двата отбора, подсигурени от плевенския депутат Марио Рангелов.

Сладкарница "Хензел и Гретел" и заведения за бързо хранене "Завоя", за пореден път изненадаха шампионите и сребърните ни медалисти с невероятни торти, за сладък финал на надпреварата.

Специални благодарности към нашия международен партньор Power to Wind, които изработиха конструкция, която промотираше нашите партньори, подпомагайки визията на футболното събитие.

Блестящата визия на БФТ за церемонията по награждаването на турнира

Победителите в индивидуалните отличия получиха подаръци от спортния бранд Lotus Sport, както и подаръчни ваучери за състезатели в турнира.

"Национална купа 3-ти март"

Ръководството на БФТ изказва своята благодарност към всички партньори, които подкрепиха футболното събитие.

Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel