ПРИНЦА НА ЦАРИБРОД СЕ ЗАВРЪЩА НА ГОЛЯМАТА СЦЕНА

14.11.2023

ВЛАДИСЛАВ ГЕОРГИЕВ - ШАРЕНИЯ СЕ ЗАВРЪЩА НА ГОЛЯМАТА СЦЕНА

"Чувството да се завърна е невероятно. Както знаете бях дълго време в чужбина, но не съм спирал да практикувам любимата ми игра, но сега е различно. Специално е да играя на родна земя с моите приятели, които съм израстнал от дете. С някой от тях сме тренирали заедно, играли сме футбол от малки, а това е толкова специално чувство за мен. Нямам търпение да се включа в турнирите на БФТ. Спомените с участието ми във вашите турнири са наистина паметни. Още ме държи емоцията от международния турнир в Цариброд, Сърбия. Спокойно бих казал, че това е може би най-хубавото ми изживяване свързано с футбола. Отидохме с отбор, сформиран предимно от приятели без особенно големи амбиции, а стигнахме до финал. Както се казва от масата на финал. Както знаете много отбори от Плевен отидоха преди нас с голямата кошница, но нищо. Ние се забавлявахме истински и донесохме сребърните медали и купата на вицешампион от международен турнир в родния ни град. Това е голям успех за развитието на любимата ни игра в нашия град.

Спомените ми, като цяло в минифутбола винаги са били положителни. Винаги съм искал да бъдем на първо място приятели с всички, защото футбола трябва да обединява, а не да разделя. За огромно мое съжаление в нашия град мисленето на хората, които играят тази игра е много неуважително. Не се оценява това, което се прави за най-великата игра. Много хора не разбират, че ако ви няма вас, всичко това няма да го имаме, няма да можем да му се наслаждаваме. За да се организират подобни футболни събития е нужна голяма организация, свързана с огромен труд.

Очаквам с нетърпение да се включа в предстоящия феноменален турнир "Real Sport Cup" в Плевен, през декември. Ще запазя в тайна отбора в който ще участвам. Използвам случая да ви благодаря и да ви поздравя за това, което правите за нас. Да дойдат в Плевен толкова много елитни отбори от цяла България, това е страхотно. Благодаря ви, че ще ни направите част от тази незабравима футболна емоция. Плевен има нужда от такива инициативи.

Бих желал да пожелая на всички футболни почитатели и състезатели да са живи и здрави и малко по-уважителни и сплотени.", това заяви за нас, Владислав Георгиев - Шарения.

Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel