СВЕТЛИН ПЕТРОВ: ЦЕЛТА НИ ЗА "REAL SPORT CUP" Е ДА СТИГНЕМ ДО МЕДАЛИТЕ

11.11.2023

НАПАДАТЕЛЯТ НА ФУТБОЛНИ РАЗБОЙНИЦИ, СВЕТЛИН ПЕТРОВ ЗАЯВИ, ЧЕ ОТБОРА ИЗПРАЩА ЕДНА СПОРНА ГОДИНА

"Отбора на Футболни разбойници изпраща една много спорна в представянето си година. Започнахме с доста добро представяне на "Зимна лига" във Враца, но поради липса на условия и турнири изгубихме игрови ритъм и добра форма. Въпреки финансовите проблеми в нашия отбор, мисля, че успяхме да се представим страхотно на "Шампионска лига", като се класирахме измежду 16-те най-добри отбори в страната. Това е голям успех за отбор, създаден предимно от приятели, изцяло на ентусиазъм и голямата любов към футболната игра.

Продължихме участието си през 2023 година с участие на "Лятна купа", като само малшансът ни се размина за златните медали.

Финалната част за нас за 2023 година е "Real Sport Cup" в Плевен. Очакваме доста силен турнир, с доста изравнени по-сила и качество отбори. Нашата цел е както винаги, да стигнем до медалите в турнира.

Бих желал от името на отбора, да изкажа благодарност към Атанас Атанасов, голям футболен деятел и вече новоизбран кмет на Община Червен бряг, за подкрепата към нашия отбор. С негова заслуга получихме чисто нова екипировка и условия където да продължим да се развиваме, за което му благодарим", това заяви нападателят на Футболни разбойници, Светлин Петров.

Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel