Турнирът на славата. H8S ЗАЛА НА СЛАВАТА ХРИСТО СТОИЧКОВ

14.2.2024

С удоволствие ще обявим на футболните почитатели, че най-луксозният турнир в историята на футболът в България се завръща. Второто издание на H8S ще бъде с наименование - "Турнирът на славата. H8S ЗАЛА НА СЛАВАТА ХРИСТО СТОИЧКОВ."

"Турнирът на славата. H8S зала на славата Христо Стоичков" е второто издание на най-емблематичния турнир в историята на България

"Има много личности, които нямат нужда от представяне, но единици са тези, които карат милиони сърца да бият като едно. Историите на малцина започват с една голяма мечта, преминават през множество препятствия и достигат до безброй покорени върхове. Тази, която предстои да чуеш е една от тях. История за много футболни емоции. За истина. За искренна любов. История за загуби и извоювани победи."

Зала на славата "Христо Стоичков" събира всички най-ценни трофеи в кариерата на най-добрия български футболист.

"Зала на славата - Христо Стоичков" е истрорията на най-великия български футболист Христо Стоичков.

Припомняме ви, че през 2022 година пилотното издание на Националния проект за популяризирането на българския масов футбол, който бе под патронажа на бранда на българската футболна легенда Христо Стоичков. "H8S Fan Cup" обиколи цялата страна с 8 квалификационни турнира, определяйки 16-те отбора, които се включиха в големия финал в Кранево.

Аудиторията от Ловеч спечелиха голямата награда от 5 000лв, като шампион на първото издание на H8S

Откриването на "Зала на славата Христо Стоичков" събра четирима български президента

Очаквайте скоро повече информация за най-великия футболен турнир в историята на България!

Hands icon

Партньори

Hanzel and Gretel